Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Inspireren en ontwikkelen

Mensen inspireren en onszelf ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Hoe persoonlijker, hoe meer het raakt. Kijk bijvoorbeeld naar onze core business: glas graveren. Hoe mooi is het om iemand vanuit de grond van je hart te bedanken met zo’n origineel en persoonlijk cadeau? Of naar onze SOS-armbanden: zelf ontworpen trendy prints, op maat leverbaar inclusief tekst naar keuze. Hoe fijn is het om altijd bereikbaar te zijn mocht je je kind uit het oog verliezen.

Cadeaus graveren

Sinds 2011 zijn wij gespecialiseerd in het graveren van persoonlijke cadeaus. In onze webshop vind je een ruime keuze aan wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, whiskeyglazen, waterglazen, karaffen, SOS-armbanden en ID-tags. Cadeaus voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, diploma-uitreiking, Vaderdag, Kerst of Valentijnsdag. Je kunt kiezen uit een standaard opmaak of zelf je ontwerp samenstellen in slechts 3 stappen.

Kwaliteit en snelheid

Met onze ultramoderne graveermachines hebben wij methodes ontwikkeld om de gravures nog hoogwaardiger en gedetailleerder te vervaardigen. Hierdoor zijn ze duidelijk leesbaar en onuitwisbaar. We leveren enkel glas of kristal van kwaliteitsmerken zoals Luigi Bormioli en Royal Leerdam. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk. Net als snelheid van levering. Want cadeaus die voor 15 uur besteld zijn, worden dezelfde werkdag verzonden.

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat je graag te woord. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur. Bel +31 (0)541 76 90 33 of mail naar info@jebbez.com.

Meest besteld